SAKARYA / HENDEK - Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS 2024

May

7. Sınıf öğrencilerine yönelik Hedef LGS 2024 projesi kapsamında öngörülen LGS yaz kamp programımız 08 Temmuz - 23 Ağustos arasında planlanmaktadır.

May

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle tanıtım kariyer buluşmaları gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuz, 8. sınıf öğrencilerine yönelik Hedef LGS kapsamında önemli bir seminer düzenledi. Seminerin ana konusu, 'Sınav Kaygısı ve Başetme Yolları' oldu. Öğrencilerin sınav stresini azaltmak ve başarılarını artırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, okulumuzda gerçekleştirildi.

Seminerde, öğrencilere sınav kaygısıyla baş etme yöntemleri, stresle başa çıkma teknikleri ve sınav öncesi rahatlama gibi konular ele alındı. Bu semininerle, öğrencilerin sınav öncesi kaygılarını azaltarak daha verimli bir şekilde hazırlanmalarını hedeflendi. Bu tür seminerlerin öğrencilerin sınav sürecindeki psikolojik ve duygusal ihtiyaçlarını desteklemeye yönelik olduğunu ve öğrencilerin bu tür etkinliklerden yararlanarak daha sağlıklı bir sınav deneyimi yaşamaları bekleniyor.

May

Okulumuz, 8. sınıf öğrencilerine yönelik önemli bir seminer düzenledi. Hedef LGS kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere dikkat ve odaklanma becerileri üzerine bilgilendirme yapıldı.

Seminer, öğrencilerin LGS (Liselere Geçiş Sınavı) sürecinde daha etkin bir şekilde hazırlanmalarını amaçladı. Öğrencilere, sınav sürecinde dikkatlerini toplamak ve odaklanmak için kullanabilecekleri teknikler ve stratejiler aktarıldı.

Etkinlik sırasında, öğrencilere zaman yönetimi, stresle başa çıkma ve sınav anındaki motivasyonlarını koruma konularında da tavsiyeler verildi. Seminer, öğrencilerin sınav kaygılarını azaltarak daha sağlıklı bir sınav deneyimi yaşamalarına katkı sağladı.

Hedef LGS kapsamında düzenlenen dikkat ve odaklanma semineri, öğrenciler arasında olumlu geri bildirimler alarak başarıyla tamamlandı. Gelecek dönemlerde de benzer etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor.

Mrt

kamp programı uygun şartlar sağlanamadığından yapılamamıştır.

Mrt

Hedef LGS 2024 projesi kapsamında ara tatilde 8. sınıf öğrencilerimize yönelik kamp planlaması yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programının tanıtımı hocalarımız tarafından yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 Projesi İl toplantısı İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Yusuf KALAYCI başkanlığında İl proje koordinatörlerinin katılımıyla yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan "Hedef LGS Akademik ve Kariyer Gelişimi" Projesi kapsamında 7. Sınıf  öğrenci velilerimizle "Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı" bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan "Hedef LGS Akademik ve Kariyer Gelişimi" Projesi kapsamında 7. Sınıf öğrencilerimize "LGS Tanıtımı" Konulu seminer düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan "Hedef LGS Akademik ve Kariyer Gelişimi" Projesi kapsamında 7. Sınıf ders öğretmenlerimizle toplantı yapılarak proje hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan "Hedef LGS Akademik ve Kariyer Gelişimi" Projesi kapsamında 8. Sınıf velilerimizle deneme sınavı analizlerimiz yapılmıştır.